Gorski kamp v osrčju narave

romance-1
Na 15.000 hektarov se nahaja prestižni gorski ranč. Postavljen sredi divjine, med gorami, obdan z iglavci.
V takem okolju lahko podoživite mistične občutke, da je narava in vi eno. Zjutraj vas prebudijo naravni zvoki ptic, šumenje reke in rahlo zibanje dreves. Sveži gorski zrak z vonjem borovcev pa dodatno prispeva k pristnost bivanja v naravi. Visoko udobje šotorov prispeva k sprostitvi telesa, uporabljeni naravni materiali kot so les in kamenje pa v vas ustvarijo občutek topline.
luxuryglampingtents-pavilion-view

Smisel takega bivanja v kampu je odložitev odvečnih napravic (iPad, iPhone, tablic, …).

Živeti z manj pomeni živeti kakovostnejše.

Takrat se vaš fokus usmeri v odnose, v naravo in v povezanost s soljudmi. To je tisto, kar iščete v prenatrpani informacijski družbi.

Ne potrebujete iPhone-a, ne potrebujete interneta, potrebujete pa topel odnos z ljudmi. Potrebujete nekoga s katerim se lahko povežete, sočustvujete. Narava vam nudi tisto, kar trgovski centri ne morejo. Tam je vse preveč motenj, hitenja, visoke fluktuacije ljudi, dogajanja. Po drugi strani v naravi začutite, da ste sami s seboj, s svojimi občutki in pristnim dogajanjem okoli vas.

Nič čudnega, da je Buda svoje učence pripeljal na končno pot razsvetljenja ravno v naravi. Med drevesi. Vaš um v naravi deluje povsem na drugem nivoju. Ne samo, da se boste veliko lažje povezali z vašimi notranjimi čustvi ampak se takrat povežete tudi z okolico, s tistim kar vas obdaja.

Namreč gledano iz višje zavesti ste vi kot bitje vse eno. Ste vse in h krati niste ničesar. Ste drevo in ste tisto kar čutite, pa vendar niste ničesar od tega, ker ste zavestni opazovalci vse kar se okoli vas in znotraj vas dogaja. Verjetno se ne zavedate, da vsi motilni elementi zunanji kot notranji imajo eno samo nalogo. Da zamotijo vaš um, ki neprestano išče dražljaje.

Poglejte, človeštvo še nikoli ni bilo tako nesrečno kot je sedaj v tej dobi. Psihološke motnje strmo naraščajo – pobrskajte po statistiki. Kljub temu, da imamo več dobrin kot jih je imelo človeštvo v vsej zgodovini. Pot, ki vas lahko pelje ven iz tega začaranega uničujočega cikla je nazaj k osnovi prvotnega bivanja. Z manj smo srečnejši, prvotnejši. Z manj smo čistejši, in manj vezani na tisto kar posedujemo.

V spodnji galeriji lahko vidite kako se lahko lotite postavitve vašega eko kampa. Zato ne potrebujete morja kot ga ima Egipt, lahko pa ponudite lep gorski svet, čisto naravo, itd.

Vabim vas, da si ogledate čudovite slike tega letovišča. Vabim vas tudi k pogovoru. Srečno.

Pot do krasnega letovišča vodi skozi iglavce:
view-12

view-9

luxuryglampingtents-path

Na ranču naletimo na jedilnico, glamurozne šotore, …
diner

tent-11

luxuryglampingtents22

luxuryglampingtents-camp-tent

luxuryglampingtents-front

luxury-tent

spa-6

creekside-camp-bed

creekside-camp-two-bed

glamping-tent

luxuryglampingtents1

luxuryglampingtents-3

luxuryglampingtents-camp-tent-interior

luxuryglampingtents-two-bed

moonlight-tent-interior

tent_bath

tent-5

fintess-tents

luxuryglampingtents-8

luxuryglampingtents-camp-firepit

luxuryglampingtents-outside

luxuryglampingtents-pavilion-view

river-camp-fire-pit

romance-1

romance-6

tent

tent-8

tent-14

Wellness

luxuryglampingtents-massage

luxuryglampingtents-wellness

spa-2

spa-4

Za pare

new-wedding-3

romance-6

romance-7

Nočni počitek

tent-9

luxuryglampingtents-camp

Za info pokličite na tel.: +386 (0)40 204 322

Povzetek
Gorski kamp v osrčju narave
Ime članka:
Gorski kamp v osrčju narave
Opis:
Na 15.000 hektarov se nahaja prestižni gorski ranč. Postavljen sredi divjine, med gorami, obdan z iglavci. Ranč vam ponuja izkušnjo globje povezanosti z naravo.
Avtor:


Komentiraj